congreslocaties Utrechthotels Utrechtkasteel & landgoedUtrechtvergaderen Utrecht

Landgoed ISVW

CONFERENTIEHOTEL ISVW is een heel bijzondere plek voor uw bedrijfstrainingen, vergaderingen en workshops en ligt langs de A-28 op 6 hectare eigen bosgrond aan de rand van Landgoed Den Treek. Het charmante hoofdgebouw uit 1916 is geheel gerenoveerd. U vindt bij ons rust, schoonheid en sfeer. Uw cursisten, uw collega’s en uzelf zullen zich zonder twijfel thuis voelen. Het professionele team van medewerkers garandeert een probleemloos verblijf, zodat u plezierig en effectief kunt werken.

Onze 13 zalen zijn uitermate geschikt voor al uw trainingen, vergaderingen of andere bijeenkomsten. Bij een meerdaags verblijf overnacht u in één van onze 89 hotelkamers, allen voorzien van eigen douche/toilet, televisie, telefoon en radio. Er is ruim voldoende gratis parkeergelegenheid en kosteloos draadloos internet is beschikbaar. Wij begroeten u graag.

Door uw bijeenkomst, vergadering of workshop te organiseren bij het Conferentiehotel ISVW ondersteunt u direct de INTERNATIONALE SCHOOL VOOR WIJSBEGEERTE.
De ISVW is in 1916 als filosofisch cursusinstituut opgericht door Frederik van Eeden met als doelstelling ‘het leveren van een bijdrage aan de kwaliteit van het persoonlijk en maatschappelijk leven door verdieping van levens- en wereldbeschouwing’. Na lange tijd afhankelijk geweest te zijn van giften, legaten en overheidssteun is het eigen Conferentiehotel sinds enkele jaren de financiële basis voor onze ideële en maatschappelijke taak.

Wist u dat filosofie ook in uw programma past?
Desgewenst verstoort de staf tijdens een filosofisch intermezzo de rust met prikkelende gedachten, stimulerende gespreksmethoden of ethische bespiegelingen. Korte survivaltochten in het land der waarheid stimuleren de creativiteit en het doorzettingsvermogen in de dagelijkse bezigheden.

Landgoed ISVW
Dodeweg 8
3832 RD Leusden
033 – 465 07 00
info@isvw.nl
www.landgoedisvw.nl