World Forum Den Haag

World Forum – Hosting the World

Het World Forum is een toonaangevend internationaal congrescentrum gevestigd in Den Haag, stad van Vrede en Recht.

Het World Forum heeft de Nuclear Security Summit 2014 (NSS), de grootste top ooit in Nederland gehouden, succesvol gehost. Hierbij waren 58 wereldleiders aanwezig, waaronder de Amerikaanse president Barack Obama. Het trok rond de 5.000 delegatieleden en duizenden journalisten naar de stad Den Haag.

Met evenementen zoals de NSS heeft het World Forum aangetoond in staat te zijn (internationale) congressen en evenementen op topniveau te hosten. Het World Forum is een specialist geworden op het gebied van safety & security en heeft daarmee veel ervaring opgebouwd.

Het World Forum beschikt over 15.000 maan zalen, waarvan 10.000 mis in te zetten als exporuimte. De 28 zalen variëren van een capaciteit van 10 personen tot een theaterzaal met de maximale capaciteit van 2.161 personen. De unieke combinatie van een multifunctioneel auditorium/theater en 27 break out ruimtes maken het World Forum de perfecte locatie voor elk type evenement. Klik hier voor de virtuele rondleiding.

Het World Forum is groot genoeg om 5.000 bezoekers te ontvangen en tegelijkertijd klein genoeg om uw zakelijke bijeenkomst of evenement te personaliseren. Wij bieden exclusiviteit. Dat maakt het mogelijk om het hele gebouw te transformeren naar uw eigen look en feel. Uw gasten voelen zich daardoor persoonlijk welkom geheten. Uiteraard staat ons toegewijde team van professionals te allen tijde klaar om u hierin te adviseren. Klik hier voor onze brochure.

Direct offerte aanvragen.

Contactgegevens

World Forum
Churchillplein 10
2517 JW Den Haag
Tel.:  070-3066 366
Fax:  070-3066 443

info@worldforum.nl
www.worldforum.nl