Nyenrode Business Universiteit

Het 13e eeuwse kasteel is de blikvanger van landgoed Nyenrode. Het kasteel en gerenoveerde koetshuis bieden een sfeervolle ambiance voor seminars, vergaderingen, lezingen, recepties, diners en feesten. Op aanvraag kan een tent worden geplaatst in de patio van het Koetshuis.

Oude eetzaal
In de oude eetzaal zijn diverse opstellingen mogelijk voor maximaal 240 mensen in theateropstelling en 160 mensen in dineropstelling. De oude eetzaal is voorzien van moderne apparatuur.

Witte Pert
De standaard set-up voor het Witte Pert is een U-vorm, die geschikt is voor 24 personen. De inrichting is luxueus en comfortabel. Andere opstellingen zijn mogelijk in overleg. De kamer is standaard uitgerust met moderne apparatuur.

Stal
De standaard set-up voor de Stal is een stijlvolle, informele ruimte voor de catering. De kamer is uitgerust met  moderne apparatuur.

Overnachten
Bij een evenement voor meerdere dagen biedt Nyenrode Business Universiteit u de mogelijkheid voor een overnachting. Nyenrode beschikt over 98 kamers in het Campus Hotel en het Plesman gebouw.

Nyenrode Business Universiteit
Straatweg 25
3621 BG Breukelen
0346 – 29 12 11
booking@nyenrode.nl
www.nyenrode.nl/facility