congreslocaties MaastrichtMaastrichtvergaderlocaties Maastricht

Maastricht School of Management

Een inspirerende locatie voor een congres, bedrijfspresentatie, meeting en andere zakelijke bijeenkomsten. Maastricht School of Management straalt zakelijkheid en klasse uit en heeft diverse ruimtes voor kleinere gezelschappen en een conferentiezaal voor 260 personen. De zalen beschikken over moderne faciliteiten. De meerwaarde van Maastricht School of Management is wellicht de bijzondere atmosfeer: internationaal, professioneel, zakelijk en vriendelijk.

Zalen
Conferentiezaal
De conferentiezaal leent zich voor een congres en andere bijeenkomsten, die gecombineerd kunnen worden met een internationale videoconferentie. De theaterzaal heeft een podium en biedt ruimte aan 260 personen.

Kleine zaal
De kleine zaal heeft een capaciteit voor 100 personen en is geschikt voor kleinschalige conferenties, presentaties en meetings.

Lounge
De multifunctionele ruimte is flexibel in te delen en leent zich goed voor een receptie, presentatie, persconferentie en een buffet.

Maastricht School of Management biedt alle faciliteiten voor een zorgeloze bijeenkomst. Arrangementen op maat bieden mogelijkheden als videoconferentie, simultane vertaling en catering. Het gebouw is strategisch gelegen in het centrum van de EU-regio, nabij het historische stadscentrum van Maastricht, op loopafstand van treinstation Maastricht Randwyck en nabij luchthaven Maastricht Aachen.

Maastricht School of Management
Endepolsdomein 150
6229 EP Maastricht
+31 43 38 70 808
info@msm.nl
www.msm.nl