congreslocaties MaastrichtMaastrichtvergaderlocaties Maastricht

Koetshuis Kasteel Rijckholt

Het Koetshuis van Kasteel Rijckholt beschikt over drie zalen met een totale oppervlakte van 550 m². De romantische omgeving in combinatie met de ruimte en goede bereikbaarheid maken het Koetshuis tot een ideale accommodatie voor conferenties en andere zakelijke bijeenkomsten.

Voor alle soorten bijeenkomsten bieden wij uitgebreide faciliteiten. Deze zijn naar wens te combineren met lunch, diner of borrel. Wij kunnen bijeenkomsten verzorgen voor 15 tot 250 personen. Wij bieden de mogelijkheid om de bestaande accommodatie uit te breiden met een in stijl aangekleed feestpaviljoen van 600 m².

ALLE SEIZOENEN MOOI VOOR ELKE GELEGENHEID
Het Koetshuis is onderdeel van kasteel Rijckholt en ligt zuidelijk van Maastricht. U mag rekenen op een persoonlijke benadering, die bijdraagt aan het succes van uw bijeenkomst. In de zomer kunt u heerlijk vertoeven op het zonnige terras. In de winter ontvangen wij u in een sfeervolle ambiance met duizenden lampjes langs de oprijlaan en brandende vuurkorven op het terras. Het Grand Café geeft direct toegang tot ons terras waar u kunt dineren, lunchen of borrelen. Uw bijeenkomst kan zowel buiten als binnen plaatsvinden. De grote en gratis parkeerplaats maakt het nog aantrekkelijker om te kiezen voor het Koetshuis.

CULINAIR
Wij beschikken over een eigen keuken en verzorgen verfijnde buffetten, lunches en diners voor elke gelegenheid. Naar uw wens maken wij een klassiek gangendiner of een modern walking dinner. Wij kunnen u een aantal voorstellen doen of in overleg een menu samenstellen. Voor recepties en borrels kunt u kiezen uit diverse tapascombinaties of borrelgarnituur.

BEDRIJFSFEESTEN
Kasteel Rijckholt organiseert, in samenwerking met een artiesten- en evenementenbureau, (thema)bedrijfsfeesten in stijl voor groepen tot 1500 personen. Wij bieden de mogelijkheid om de bestaande accommodatie uit te breiden met een in stijl aangekleed feestpaviljoen van 600 m². Ook kunt u bij ons terecht voor recepties voor jubilarissen, zilveren en gouden huwelijksfeesten etcetera. U kunt gebruik maken van het contactformulier voor het aanvragen van meer informatie.

Koetshuis Kasteel Rijckholt
Kasteelstraat 15
6247 EA Rijckholt
043 – 4082615
info@koetshuiskasteelrijckholt.nl
www.koetshuiskasteelrijckholt.nl