congreslocaties MaastrichtMaastrichtvergaderlocaties Maastricht

MECC Maastricht

Een vertrouwde locatie voor internationale congressen en beurzen. MECC Maastricht heeft een congrescentrum met 2 auditoria én drie evenementenhallen, een unieke combinatie. U kunt een congres organiseren en ’s avonds in de Expo Foyer een feest of diner geven. Daarnaast zorgt de combinatie van de congresfaciliteiten, de horeca in de omgeving en de levendige binnenstad voor een ultiem congresklimaat.

Het MECC faciliteert zakelijke ontmoetingen en succesvolle bedrijfsevenementen. Alles kan in het MECC onder één dak plaatsvinden: een congres, een expositie, vieren van een jubileum, feesten, eten & drinken, overnachten…  En dat allemaal op loopafstand van Maastricht, een van de meest authentieke en sfeervolle steden van Europa.

Om onze dienstverlening te optimaliseren hebben wij vaste cateringpartners. Dit stelt ons in staat een breed cateringassortiment aan te bieden, van hoge kwaliteit en in verschillende prijsklassen. Op basis van het bezoekersprofiel kunt u de catering van uw congres, beurs of ander evenement optimaal invullen.

MECC Maastricht
Forum 100
6229 GV Maastricht
+31 (0)43 38 38 383
www.mecc.nl