Carlton Beach Hotel

Het Carlton Beach Hotel in Scheveningen is de plek om te overnachten, te eten, te vergaderen of een zakelijk event te organiseren! Het 4-sterren strandhotel is gelegen aan de bruisende boulevard van Scheveningen met 11 km kustlijn.

Bij het Carlton Beach Hotel kunt u heerlijk overnachten in Scheveningen. Word wakker met uitzicht op zee of op de duinen. Al onze hotelkamers zijn van alle gemakken en comfort voorzien, een comfortabel bed, luxe badkamer, balkon met prachtig uitzicht, en natuurlijk gratis Wifi. Tevens kunt u gebruik maken van onze faciliteiten, zoals de fitness, het zwembad, de sauna (tegen betaling) en onze Carlton Beachclub (geopend van april tot oktober).

Van een borrel tot een zakelijke bijeenkomst. Carlton Beach heeft alles in huis om een zakelijk evenement succesvol te realiseren. Maak gebruik van onze uitgebreide voorzieningen voor uw zakelijke bijeenkomsten. Van kleine vergaderingen met een besloten karakter tot grote conferenties of recepties. De vergaderzalen hebben een weergaloos uitzicht op zee. Onze afdeling Conference & Events neemt graag alle zorg op zich, tot in de kleinste details.

Carlton Beach heeft de juiste ambiance en omgeving voor zakelijke ontmoetingen. Al onze vergaderzalen op de eerste etage beschikken over schuifbare tussenwanden. Hierdoor kunnen de ruimtes volledig aangepast worden naar de gewenste capaciteit.

Carlton Beach
Gevers Deynootweg 201
2586 HZ Scheveningen
(0)70 – 354 14 14
info@beach.carlton.nl
www.carlton.nl/beach-hotel-scheveningen