Van der Valk Hotel Den Haag – Wassenaar

Een congres organiseren bij Van der Valk Hotel Den Haag – Wassenaar biedt een wereld aan mogelijkheden. Het hotel beschikt over 12 multifunctionele zalen met gratis wifi en moderne faciliteiten. De grootste zaal heeft een capaciteit van 400 personen. Het comfort van uw congres bij het hotel begint met goede bereikbaarheid en gratis parkeergelegenheid. Ook kunt u kiezen voor een eigen congresbalie.

Naast uitstekende congres- en vergadermogelijkheden biedt Van der Valk Hotel Den Haag – Wassenaar uw bezoekers volop comfortabele ontspannings- en overnachtingsmogelijkheden: 92 luxe kamers en suites voorzien van alle gemakken zijn voor u en uw gasten beschikbaar. Voor groepsreserveringen vanaf 10 kamers neemt u contact op met de receptie van het hotel.

Van der Valk Hotel Den Haag – Wassenaar ligt vlak bij het strand van Scheveningen en het centrum van Den Haag, is een ideale accommodatie voor de zakenreiziger of de bezoeker van de stad of regio Zuid Holland. Met volwaardige standaard, comfort en suite kamers voelt iedere gast zich op zijn gemak.

Hotel Den Haag – Wassenaar
Zijdeweg 54
2245 BZ Wassenaar
070 511 93 44
denhaag-wassenaar@valk.com
www.hoteldenhaagwassenaar.nl