Hotel Plato

Een uniek concept, alle kamers van Hotel Plato zijn ruim opgezet en kunnen zowel als studio met volledig ingerichte keuken of voor kort verblijf als hotelkamer gehuurd worden. Hotel Plato beschikt over zeer comfortabele en deluxe appartementen. Hotel Plato biedt ruimte voor vergaderingen of trainingen van 4 tot 16 personen.

Met groottes tussen de 26 & 40m², behoren de rookvrije superior deluxe kamers van Hotel Plato tot de grootste en mooiste van de stad. Zij kunnen op verzoek tegen een scherp gereduceerd tarief als dagkamer gehuurd worden en de meeste beschikken over een balkon of terras. Als extra service biedt het hotel gasten gratis high speed WiFi op alle kamers aan.

Voor gasten die langer in Den Haag verblijven, bieden we de superior kamers als studio aan, dit houdt in dat de keuken die zich in een aparte ruimte bevindt voor de gasten geopend wordt. De keukens zijn volledig ingericht en voorzien van alle gemakken. Verder beschikken alle studio’s over een video-intercom systeem en een eigen brievenbus.

De twee ruime en comfortabele meer kamer appartementen gelegen naast Hotel Plato hebben een grootte van ruim vijftig tot maar liefst 120 vierkantenmeter. Beide appartementen bieden een prachtig uitzicht op een privé tuin en beschikken over een aparte slaap- en woonkamer. De volledig rookvrije sfeervolle ingerichte appartementen zijn uiteraard voorzien van alle gemakken. De keukens zijn volledig ingericht en voorzien van alle gemakken.

Hotel Plato
Nieuwe Parklaan 125
2587 BR Den Haag
+31 (0)70 3385 222
info@hotelplato.nl
www.hotelplato.nl