Amsterdamcongreslocaties Amsterdamvergaderen Amsterdam

WTC Amsterdam

Meetings & Congressen in een zakencentrum op wereldniveau
Het WTC ziet er qua exterieur prachtig uit. De vormgeving is modern en dynamisch. Het interieur sluit hier zeer goed op aan. Het hele gebouw is modern ingericht met gebruik van sprekende kleuren en duurzame materialen.

Triple Ace, gevestigd in het WTC Amsterdam, heeft totaal 11 ruimtes verdeeld over 6 meetingrooms en 4 boardrooms, waar diverse bijeenkomsten georganiseerd worden. Daarnaast beschikt het WTC over een modern auditorium, waarin de vaste theater-opstelling ruimte biedt aan 200 personen.

U treft bij Triple Ace een visie en organisatie aan die er zijn om van uw event een succes te maken. De pijlers waarop u kunt bouwen zijn ons inlevingsvermogen, onze creativiteit in conceptontwikkeling, onze passie en een gericht gevoel voor het bereiken van uw doelstellingen. Wij nodigen u graag uit voor een persoonlijke rondleiding en adviseren u graag over alle mogelijkheden die Triple Ace u kan bieden in het World Trade Center Amsterdam.

Bereikbaarheid
Het WTC Amsterdam is goed bereikbaar per auto en het openbaar vervoer en ligt op een steenworp afstand van de Ring A10 Amsterdam. Wanneer u wilt parkeren in het WTC Amsterdam kunt u de route naar Strawinskylaan 1 volgen en parkeren in P1 in de vakken 5, 6 en 7. Per trein, tram, metro en bus gaat u naar Station Zuid/WTC. Dit station is gelegen op 200 meter van het WTC Amsterdam.

Capaciteit
Capaciteit: 200 personen
Vloeroppervlakte: 590 m2
Aantal Zalen: 11
Parkeerplaatsen: 1200
Beperkingen: geen

Triple Ace
WTC Amsterdam
Strawinskylaan 77
1077 XW Amsterdam
Tel:  020 575 3300
Fax: 020 575 2057
info@triple-ace.nl
www.triple-ace.nl
www.mywtcamsterdam.com
www.nooon.nl