Amsterdamcongreslocaties Amsterdamvergaderen Amsterdam

Johan Cruijff ArenA

Wie aan de Johan Cruijff ArenA denkt, denkt groot. Maar wist u dat de Johan Cruijff ArenA ook spectaculair is voor kleinere gezelschappen? Met dezelfde toewijding en passie voor het vak die wij tijdens een groot evenement hebben, ontvangen wij u ook graag voor een congres, meeting of vergadering. De Johan Cruijff ArenA: een veelzijdige en unieke locatie die zich gemakkelijk laat aanpassen aan uw wensen…wat u ook verzint, wij maken het mogelijk!

Ook een feest, productpresentatie, kick off meeting, incentive, diner of beurs krijgt altijd een speciaal karakter. Dit wordt mede gevormd door een decor dat constant in beweging is: een aankomende Ajax wedstrijd of een groots popconcert.

Johan Cruijff ArenA als congres- en vergadercentrum
Naast de publieksfaciliteiten in het stadion beschikt de Johan Cruijff ArenA over een volledig uitgerust en full service vergader- en congrescentrum, een sfeervolle Ajax Brasserie, een Skybar, een moderne Business Lounge en een Koninklijke Loge. Al uw gasten stappen binnen in de ArenA-wereld. Een wereld voorzien van trofeeën en historische beelden van zowel nationale als internationale voetballers en artiesten.

Capaciteit
12.000 personen
18 zalen

Veelzijdigheid
Door de combinatie van het aanbod van faciliteiten biedt de ArenA talloze mogelijkheden voor de invulling van uw congres. Ook de hoofdtribune met haar luxe business seats, het veld en het evenementenplatform zijn multifunctioneel in te zetten voor allerlei doeleinden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een debat langs de mat of  na afloop van het congres een diner langs het veld in een transparante tent.

Catering
De multifunctionele faciliteiten van het stadion en de kwalitatieve cateringinvulling van Maison van den Boer bieden u de mogelijkheid een bijzonder congres te organiseren.

Bereikbaarheid
Per openbaar vervoer: op loopafstand van station Bijlmer ArenA en station Duivendrecht (trein, metro, bus).
Per auto: omringd door de A1, A2, A9 en de A10.

Aantal parkeerplaatsen: 2000 plekken in het Transferium, de garage onder het stadion. Een groot bus-parkeerterrein bevindt zich nabij het stadion.

Maison van den Boer
Johan Cruijff ArenA
Arena boulevard 25
1101 AX  Amsterdam Zuid-Oost
020-311 11 00
arena@maisonvandenboer.com
www.johancruijffarena.nl