Amsterdamcongreslocaties Amsterdamvergaderen Amsterdamzaalverhuur Amsterdam

Undercurrent Amsterdam

Unieke locatie en blikvanger op het Amsterdamse water

Uitkijkend over de skyline van Amsterdam, op een unieke plek aan het water, ligt de opvallende locatie Undercurrent. Het pand op het voormalige NDSM terrein bestaat uit twee delen die met elkaar verbonden zijn en is met twee ruime terrassen op het water een abso- lute blikvanger. De enorme glazen gevel van de grote zaal (500 m2) grenst aan het IJ en is bepalend voor het karakter van het gebouw. Een andere sfeer en wereld kan gecreëerd worden in de kleine zaal (105 m2) vanwege diens knusse en intieme voorkomen. Deze moderne, robuuste locatie met een industrial look kan geheel naar eigen smaak worden ingericht. Kortom; zonder vast te zitten aan meubilair, decor of een cateraar staat Undercurrent voor evenementen op maat met smaak!

Catering
Voor food catering werkt Undercurrent niet met een vaste cateraar. Het dus toegestaan dit zelf te verzorgen. Hier zal enkel een extra  schoonmaak en vuil afvoer toeslag op gelden. Uiteraard kunnen wij, wanneer dit wenselijk is, wel voor u verzorgen.

Overige faciliteiten
Undercurrent beschikt ook over 10 x podium deel van 2 x 1 op 40 of 60 cm hoogte.
Stroomvoorziening 125 kVA generator.
6 x garderoberekken met hangers voldoende voor 600 jassen. 25 x 10 deur lockers.

Bereikbaarheid & parkeren
Undercurrent ligt op het randje van de ‘MediaWharf’ (TT. Vasumweg 93) in Amsterdam Noord en naast het bekende ‘Kraanspoor’.
Undercurrent is makkelijk te bereiken en beschikt over veel gratis parkeerplekken op de naastgelegen kade. Het is bereikbaar met de auto, fiets, openbaar vervoer en is vijf minuten lopen verwijderd van de gratis GVB pont die van en naar Amsterdam Centraal Station vaart.

Ruimtes
Grote zaal 500 m2 gebruikersruimte
Kleine zaal 105 m2 gebruikersruimte
Terras zijkant 240 m2 gebruikersruimte
Terras achter 100 m2 gebruikersruimte
De terrassen zijn niet overdekt, uiteraard is het mogelijk
deze d.m.v. tenten/gesloten units te overkappen.

Techniek
Er is geluid en licht aanwezig. Uiteraard staan deze faciliteiten ter beschikking van uw evenement. Beamer en projectiemateriaal kan geheel naar eigen wens en budget worden ingevuld.

Contactgegevens
Undercurrent
Papaverweg 265
Amsterdam
T +31(0)207512733
M +31(0)6 140 08 676 of +31627037220
info@undercurrent.nl
www.undercurrent.nl