kasteel & landgoedUtrechtvergaderen Utrecht

Landgoed Wickenburgh

Ons landgoed biedt ruimte aan maximaal 50 personen en u bent onze enige en exclusieve gast. We hebben verschillende ruimtes in het landhuis, het moderne atelier en buiten. Wij reserveren graag een passende plek voor uw groep in het historische landhuis of buiten in de natuur. Vraag naar de extra’s voor een ontspannen en inspirerend verblijf op Landgoed Wickenburgh. Uiteraard zijn wifi, beamer en flatscreen bij de prijs inbegrepen.

Traditie inspireert
Het landgoed ademt rust, authenticiteit en traditie. Op het landgoed hebben wij de mogelijkheid om te laten zien hoe tradities ontwikkeld zijn in landschap, kunst, gebouwen en natuur. Wij bieden een plek waar mensen dit weer kunnen ervaren om zo zelf tot rust en inspiratie te komen. Wij hebben gemerkt dat mensen die hiermee in aanraking komen zich weer kunnen verbinden met de traditie. Men wordt geïnspireerd om nieuwe bronnen aan te boren, rust te ervaren, ideeën op te doen en nieuwe richtingen te vinden. Door onze manier van duurzaam ondernemen met vrijwilligers van Vakwerk en Bosactiviteiten, staan wij midden in de maatschappij.

Trainen
Wilt u een training geven met de mogelijkheid om in kleine groepjes op te splitsen en dan in de pauze een lekkere wandeling te maken? Dan bent u op Wickenburgh op een geschikte locatie. Wij hebben diverse gebouwen waarin u zich terug kunt trekken en bovendien veel beschutte plekken buiten.

Historisch
Op het landgoed kunt u tijdens uw verblijf kennismaken met het huisarchief van de familie. Otto Wttewaall, zelf historicus van beroep, geeft u graag een toelichting. Het is mogelijk om zaken uit het archief te bekijken die te maken hebben met uw specifieke interesses, zoals bouwbeschrijvingen, school en leren, koken, en tuin/natuur. Veel van wat vroeger gebruikt werd is nog aanwezig op het landgoed en wordt zo goed mogelijk bewaard. De vitrinekast in de salon kunt u laten vullen met een onderwerp dat bij u past. Wij hebben een breed scala aan verzamelingen op gebied van geschiedenis en kunst.

Kunst
Buiten en binnen kunt u kunst bekijken. Wij verzorgen tentoonstellingen en richten naar wens de door u gekozen ruimte in met bijzonder werk. Natuur. Gewoon lekker het bos in, dat kan natuurlijk altijd. Wij hebben 3 ha bos, twee lanen en een weiland waar u heerlijk kunt wandelen. Bij mooi weer kunt u overal een plekje zoeken uit de wind.

Een rondleiding over het landgoed wordt graag verzorgd door iemand van ons team. Wij werken samen met diverse mensen met een bijzondere passie. Zo laten wij ons graag adviseren door Loethe Olthuis over alles wat we direct uit de natuur en uit het bos kunnen eten.

Vooraf bekijken en extra ontspanning of creatieve ondersteuning
Als u de locatie vooraf komt bekijken kunt u een keuze maken uit de meest geschikte plekken. Bij een training of heisessie bieden wij graag iets extra’s aan in de vorm van ontspanning of een creatieve ondersteuning.

Landgoed Wickenburgh
Wickenburghseweg 17
3997 MT ‘t Goy
info@landgoedwickenburgh.nl
www.landgoedwickenburgh.nl