Utrechtvergaderen Utrechtzaalverhuur Utrecht

ZIMIHC theater Zuilen


Toplocatie en ongekende gastvrijheid zorgen voor spraakmakende bijeenkomsten, congressen en evenementen.

ZIMIHC theater Zuilen is gehuisvest in het sfeervolle Vorstelijk Complex (een voormalig schoolgebouw uit de jaren ’30 met een moderne uitbouw). De theaterzaal, het restaurant en diverse kleinere workshop- of vergaderruimtes staan tot uw beschikking voor elk evenement.

ZIMIHC theater Zuilen                      Zaal reserveren?
Prinses Christinalaan 1                    Offerte aanvragen?
3553 JL Utrecht
030-2762527
06-29271610 (Ali Authman)

www.zimihc.nl/theaters/zuilen
zuilen@zimihc.nl

Faciliteiten en diensten
◦ Modern theater, in een klassiek complex met bijzondere uitstraling
◦ 180 zitplaatsen, uit te breiden tot 210, rolstoelvriendelijk
◦ 5 break-outrooms (25-75 personen)
◦ Gratis WiFi gebruik
◦ Door de inschuifbare tribune is de zaal flexibel inzetbaar
◦ Geschikt voor uiteenlopende gelegenheden
◦ Catering op maat door horecapartner The Colour Kitchen is mogelijk
◦ Goed bereikbaar en voldoende gratis parkeermogelijkheid

 

Theaterzaal
Onze professionele theaterzaal (capaciteit tot 210 personen) is te huur voor een presentatie, training of congres. Voor vergaderingen kunt u terecht in diverse ruimtes. De theaterzaal is voorzien van uitstekende technische voorzieningen. De inschuifbare tribune maakt de zaal multifunctioneel geschikt. Uitbreiding is mogelijk met onze 5 break-outrooms (25-75 personen).

 

Eten en drinken
Uiteraard kunt u uw bijeenkomst aanvullen met een lunch, borrel of diner. Ons terras en de ruime, lichte foyer staan tot uw beschikking voor een lunch, borrel of diner. Onze horecapartner The Colour Kitchen biedt een veelzijdig aanbod om uw bijeenkomst smakelijk af te maken.

 

Een uniek tintje
Bent u op zoek naar een sfeervolle kunstzinnige en culturele bijdrage, dan helpen we u daar graag bij! Vraag ons naar het Culturele menu voor meer informatie.

Kunst & Fair Play
Als MVO stimuleert ZIMIHC de creativiteit in de samenleving. Huren bij ZIMIHC is dus maatschappelijk verantwoord.10% van de huursom komt ten goede aan een activiteit of initiatief. Zo steunt u automatisch kunst en cultuur in de wijken van Utrecht. U kiest zelf een passen project. Uw bedrijf wordt automatisch als sponsor vermeld. Meer informatie hierover vindt u hier.

 

Bereikbaarheid
ZIMIHC theater Zuilen is centraal gelegen aan de rand van Utrecht, goed bereikbaar met auto en openbaar vervoer en gratis parkeergelegenheid.