congreslocaties Den Haagcongreslocaties RotterdamDen Haagvergaderen Den Haagvergaderlocaties Rotterdamzaalverhuur Den Haagzaalverhuur Rotterdam

De Uithof

De Uithof is het veelzijdige sportcentrum aan de rand van Den Haag met een breed scala aan activiteiten: een sneeuwbaan, een 400-meter ijsbaan, ijshockeyhal, een uitdagende kartbaan en een klimmuur. De Uithof beschikt over 7 vergaderzalen, een evenementenhal, een grand café en themacafés. Dit alles maakt de Uithof tot een unieke locatie!

Congressen, evenementen en vergaderen
Een concertavond met meerdere artiesten op een groot podium. Een sportdag met 12 verschillende activiteiten en een afsluitend walking diner. Een bedrijfsfeest met meer dan acht thematisch ingerichte zalen.

Met de evenementenhal, de diverse zalen en alle sportieve activiteiten is de Uithof een uitstekende locatie voor evenementen en bedrijfsfeesten tot 5.000 personen.

De conferentiezalen hebben veelal uitzicht op de ijsbaan en ijshal. Daarnaast bestaat de mogelijkheid de twee themacafés (het skicafé en het kartcafé) exclusief voor uw bedrijf af te huren.

Concerten en feesten
Feesten en concerten tot meer dan 5.000 personen zijn perfect mogelijk in de Uithof.

Van themafeesten op verschillende locaties tot een feestavond met meerdere artiesten: u vraagt, wij draaien! Wilt u uw evenement een bijzonder tintje geven met diverse acts? De Uithof werkt nauw samen met diverse artiesten en boekingsbureaus.

Van pauze-acts en acteurs die het feest op gang brengen tot Nederlandse artiesten, wij zorgen ervoor dat uw evenement uniek is! De verschillende zalen en horecalocaties zijn op maat in te richten, bijvoorbeeld als casino, met verschillende muziekstijlen, verlichte dansvloeren of zelfs een sushi-bar! Omdat de Uithof slechts enkele autominuten verwijderd is van Kijkduin, is het programma ook uit te breiden naar het strand!

De Uithof
Jaap Edenweg 10
2544 NL Den Haag
0900 – 33 84 84 63
info@deuithof.nl
www.deuithof.nl