Amstel Botel Amsterdam

Amstel Botel! Hét drijvende Hotel in Amsterdam

Een luxueus, maar goedkoop hotel in Amsterdam boeken? Amstel Botel maakt het mogelijk! Amstel Botel is een drijvend hotel dat midden in het hart van Amsterdam ligt, pal naast de voormalige NDSM-werf. Handig, want dat betekent dat u zich direct in dé artistieke en culturele hotspot bevindt van Amsterdam. En u overnacht in een hotelkamer aan het IJ. Amsterdamser kan het niet.

Wie aan Amsterdam denkt, denkt aan historische, romantische grachten. Maar de stad is uiteraard veel meer dan dat. Dynamiek, tolerantie en multiculturaliteit: Amsterdam combineert het. En dat 24 uur per dag. Niet voor niets benoemen velen de stad tot ‘kleinste metropool ter wereld’. Het Amstel Botel ligt er middenin. Letterlijk: de ligplaats is aan het IJ, de rivier die zo belangrijk was voor de bloei van Amsterdam in de Gouden Eeuw.

Een hotelkamer in hartje Amsterdam
Het Amstel Botel in Amsterdam telt 180 ruime, comfortabele hotelkamers tegen scherpe prijzen. Er zijn drie types. Bij elk type kunt u bepalen of u aan de landzijde of de waterzijde van het Botel wilt slapen.

Amstel Botel
NDSM-Pier 3
1033 RG Amsterdam
020-6264247
info@amstelbotel.nl
www.amstelbotel.nl
Reserveren