Zuiderkerk Amsterdam

Welkom bij de Zuiderkerk

De Zuiderkerk is een van de prachtige en bijzondere kerken die Amsterdam rijk is. De driebeukige kerk is in de 17e eeuw gebouwd in de Hollandse renaissancestijl. De Zuiderkerk is de eerste protestantse kerk die in Amsterdam werd gebouwd. De meeste indruk maakt de prachtige, sierlijke toren van de kerk, die ligt in het verlengde van de GroenburgwalHaar schoonheid uit de 17e eeuw, gecombineerd met moderne faciliteiten en comfort die men in de 21e eeuw wenst, maken haar de perfecte verhuurlocatie voor ieder evenement.

Congres

De Zuiderkerk is de geschikte locatie voor uw congres.
Het Middenschip van de kerk biedt ruimte aan 300 personen en bovendien kunt u gebruik maken van diverse ruimtes die separaat van elkaar benut kunnen worden. Het Middenschip beschikt over een beamer, een groot projectiescherm (5m x 8m) en een geluidsinstallatie. De kerk is verder voorzien van een snelle internetverbinding.

Receptie

De Zuiderkerk is uitermate geschikt voor een feestelijke borrel of receptie met zowel uw vrienden als met relaties en collega’s. Voor recepties biedt de kerk plaats aan 600 mensen. Onze cateraars vervullen uw culinaire wensen. Evenals onze muzikale partners die met live muziek of een discjockey uw evenement compleet kunnen maken.

Diner

De Zuiderkerk is met haar eigentijdse uitstraling en haar veelzijdigheid als het gaat om de mogelijkheden een perfecte locatie voor een diner of gala.
De Zuiderkerk werkt samen met gerenommeerde partners die de organisatie van uw diner of gala volledig uit handen kunnen nemen.
Zo kunt u zorgeloos genieten van uw avond.

College

De Zuiderkerk is de ideale omgeving voor het geven van colleges.
Het Middenschip van de kerk biedt ruimte aan 300 personen en beschikt over een beamer, een groot projectiescherm (5m x 8m) en een geluidsinstallatie. De kerk is verder voorzien van een snelle internetverbinding.

Vergadering

De Zuiderkerk is een van de mooiste plekken van Amsterdam. Een plek waar u ongestoord en geheel verzorgd kunt vergaderen.
De Glazen zaal biedt een ruimte aan 35 personen en beschikt over een beamer en scherm. In theateropstelling is er capaciteit voor 60 mensen. De Consistorie leent zich prima voor een vergadering met maximaal 10 deelnemers.

Contactgegevens

Zuiderkerk
Zuiderkerkhof 72
1011 WB Amsterdam
TEL: +31 (0)20 308 03 99
info@zuiderkerkamsterdam.nl
www.zuiderkerkamsterdam.nl