hotels Utrechtkasteel & landgoedUtrecht

Kasteel Sterkenburg

Een bijzondere locatie voor evenementen en ontvangsten met monumentale en gerestaureerde gebouwen, ruime en fraai ingerichte kamers en zalen. Met arrangementen voor zakelijke bijeenkomsten. Kasteel Sterkenburg is centraal gelegen in de  landelijke omgeving van de Utrechtse Heuvelrug.

Events
De historische entourage en het parklandschap maken uw event tot een succes. Geraffineerd gedekte tafels en gepaste muziek, volop ruimte voor entertainment en beleving, veel is mogelijk om uw event te creëren. Van trendy bijeenkomsten in het kasteel tot intieme sfeervolle diners in de bijgebouwen of bij mooi weer in de tuinen of de boomgaard van Kasteel Sterkenburg.

Vergaderen
Kasteel Sterkenburg biedt een origineel vergaderarrangement in de rustgevende sfeer van het landgoed.

Bed & Breakfast
Comfortabel overnachten in de gerenoveerde slaapkamers van het Tuinmanshuis en Koetshuis, de imposante suite in het kasteel of in een unieke kamer in de ronde toren, waar u zich binnen de dikke muren bijna in de middeleeuwen waant. De antiek gemeubileerde kamers beschikken over eigen badkamers en sanitair.

Catering
Kasteel Sterkenburg biedt eigen catering vanuit de doelstelling om een substantiële bijdrage te leveren aan duurzaam ondernemerschap. Voor de culinaire arrangementen worden biologische producten gebruikt.

Kasteel Sterkenburg      
Langbroekerdijk 10
3972 ND Driebergen-Rijsenburg
0343-518047
info@kasteelsterkenburg.nl

www.kasteelsterkenburg.nl
uitsluitend op afspraak

reserveer nu
klik hier voor onze vergaderarrangementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *