Kaap Doorn

Conferentiecentrum Kaap Doorn is prachtig gelegen in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug. De accommodatie is ingericht op zakelijke bijeenkomsten zoals congressen, cursussen, trainingen, vergaderingen en bedrijfspresentaties. De groene omgeving, de moderne en sfeervolle inrichting en de gastvrije instelling van de medewerkers maken uw verblijf tot een  succes. Met 24 zalen en 70 hotelkamers, een restaurant, bar/lounge en sauna- en fitnessruimte biedt Kaap Doorn voor iedere groep de juiste ruimte.

 

Zalen
Kaap Doorn Conferentiecentrum heeft 24 vergader- en conferentiezalen die tot uw beschikking staan voor uw congres, vergadering, cursus of bedrijfspresentatie. Voor groepen van 2 tot 150 personen hebben wij de geschikte ruimte.

Kaap Doorn Conferentiecentrum beschikt naast vergaderzalen over negen ‘break-out rooms’ van verschillende formaten. U kunt alle zalen bekijken in onze virtuele rondleiding.

De zalen worden geheel naar uw wens ingericht en voorzien standaard in koffie, thee, bronwater, koekjes, chocola en pepermuntjes. Ook vindt u standaard in iedere zaal notitieblokjes, pennen en naamkaarten. De apparatuur en wifi is inclusief, dus hierover hoeft u zich ook geen zorgen te maken.

 

Comfortabel overnachten
Kaap Doorn Conferentiecentrum beschikt over 70 hotelkamers die van alle gemakken zijn voorzien. De meeste kamers kijken uit op natuurschoon, enkele kamers hebben zicht op een van de prachtige binnentuinen. Alle kamers zijn standaard voorzien van douche, toilet, flatscreen LCD TV en telefoon.

Tevreden gasten
Kaap Doorn doet er alles aan haar gasten tevreden te stellen en te houden. Van receptioniste tot chef-kok is iedereen vastbesloten uw bijeenkomst voor naar wens te laten verlopen. Dit begint bij de reservering en eindigt pas als er feedback is gegeven. Wifi, apparatuur en kennis is altijd up to date en gratis, zalen zijn modern en goed ingericht, de culinaire kunsten zijn verrassend en op uw wensen wordt direct ingespeeld.

 
Ontspannen

Kaap Doorn beschikt over verschillende mogelijkheden om te ontspannen. Om te beginnen ons eigen terrein van 6 hectare groot waar u heerlijk kunt wandelen. Wilt u verder wandelen of hardlopen, dan hoeft u slechts de weg over te steken om in de eindeloze bossen terecht te komen met verschillende wandelroutes. Kaap Doorn heeft een samenwerkingsverband met organisatiebureau ‘Relais Outdoor’. Activiteiten als bijvoorbeeld een schietclinic, een zeskamp of andere buitenactiviteiten organiseren wij graag voor u in samenwerking met hen. Klik hier voor een overzicht.

 

Vindt u de ontspanning liever binnenshuis? Dan kunnen wij u tussen de bedrijven door verschillende mogelijkheden aanbieden. Zo is er een sauna, fitness ruimte en een zonnebank, alle geheel gratis tot uw beschikking. Bekijk de virtuele rondleiding om alles te bekijken. De ontspanningsfaciliteiten vindt u in het souterrain. Verder is er een voetbalspel en een biljarttafel om de zinnen te verzetten.

Toplocatie
Kaap Doorn is een toplocatie. Dat wordt onderschreven door het bezit van de gouden Green Key, het onafhankelijke kenmerk voor milieuzorg, de 4 vergaderhamers en de zilveren bokaal bij de verkiezing van trainingslocatie van het jaar waar Kaap Doorn werd omschreven als paradijs voor de zakelijke gast. Kom en ervaar het zelf!

Kaap Doorn
Postweg 9
3941 KA  Doorn
0343-414241
info@kaapdoorn.nl
www.kaapdoorn.nl