congreslocaties UtrechtUtrechtvergaderen Utrechtzaalverhuur Utrecht

De Witte Vosch

De Witte Vosch ligt in hartje Utrecht. Het monumentale pand biedt een prachtig uitzicht op de Oudegracht. De frisse en professionele uitstraling van de zalen geven De Witte Vosch een sfeervolle en zakelijke ambiance. Vergaderlocatie De Witte Vosch onderscheidt zich door de aangename sfeer, de service en de professionaliteit van het vaste medewerkersteam.

De Witte Vosch                        Zaal huren?
Oudegracht 46                               Offerte op maat vragen?
3511 AR Utrecht
030-6701327
info@dewittevosch.nl
www.dewittevosch.nl

Vergaderzalen
Op zoek naar een passende zaal voor uw congres of vergadering? De Witte Vosch beschikt over vier vergaderzalen en biedt ruimte aan bijeenkomsten voor 100-120 personen. De locatie is multifunctioneel en geschikt voor uw congres, conferentie, seminar, workshop, vergadering, cursus, training, presentatie, examen en expositie.

Overzicht vergaderzalen
Hieronder treft u het overzicht van de vergaderzalen.
Neem voor een persoonlijk advies contact op met de medewerkers.

Zaal m2 theater cabaret u-vorm carré
Hoofdzaal 140 120 60 40 34
Huiskamer  40  –  –
Middenzaal  45  32  24  14  16
Werfzaal  110  80  48  32  36

Arrangementen
De Witte Vosch werkt nauw samen met partners uit de directe omgeving om u aanvullende arrangementen en diensten te kunnen aanbieden. Vergaderen & varen!  is een bijzonder arrangement. U stapt na uw bijeenkomst bij De Witte Vosch voor de deur op de boot voor een tocht door de sfeervolle Utrechtse grachten.

Bereikbaarheid
Vergaderlocatie De Witte Vosch is goed bereikbaar door de nabijheid van twee parkeergarages en het NS-station op loopafstand.