AmsterdamDen HaagGroningenmeubilairverhuur Amsterdammeubilairverhuur Den Haagmeubilairverhuur Groningenmeubilairverhuur Rotterdammeubilairverhuur Utrechtmeubilairverhuur ZwolleRotterdamUtrechtZwolle

Tanja Verhuur

 

Van luxe meubelen, tapijttegels, laminaat, naaldvilt en velours tapijt van decoratie tot (keuken)apparatuur. Tanja Verhuur is de stille kracht achter vakbeurzen, congressen, bedrijfsfeesten en exposities.  Met de materialen van Tanja kunt u vertrouwen op een smaakvolle en representatieve aankleding van uw congres, beurspresentatie of tijdelijk evenement.

De mooiste materialen op de juiste plaats en tijd …
In onze catalogus vindt u een ruime keus aan materialen in uiteenlopende stijlen, die u eindeloos kunt combineren. Welke gasten u ook wilt ontvangen, Verhuurbedrijf Tanja heeft voor elke presentatie een ‘oplossing op maat’ in huis. U kiest de stijl die past bij uw gast!

Vraag direct vrijblijvend een offerte aan

Zelf uw eigen stand inrichten? Vraag naar de vele mogelijkheden en eventuele kortingen …

Onze medewerkers geven u graag advies en helpen u desgewenst bij het samenstellen van een totaalpakket, dat qua kleur en opbouw een evenwichtig geheel vormt.
Onze medewerkers verkopen geen ‘nee’. Al uw specifieke wensen zijn bespreekbaar. Als Tanja iets niet in huis heeft, dan halen we het voor u in huis.
Onze medewerkers zijn flexibel en kunnen op hectische momenten à la minute bijspringen.
Wij hebben voor standbouwers, ontwerpers, organisatoren van beurzen en/ of evenementen, een uniek en gratis instrument beschikbaar, waarbij u een inlogcode krijgt van onze website. Uniek is, dat u een eigen collectie samenstelt en uw klanten rechtstreeks op uw eigen website artikelen kunnen bekijken en bestellen, middels een geavanceerd bestelsysteem. De klant, die een bestelling bij u plaatst, krijgt automatisch een digitale orderbevestiging.U verzamelt de bestellingen en geeft deze door aan Tanja Verhuur. Vraag een inlogcode en instructie aan bij Herman Spoelder van Tanja Verhuur 050-4092800.

Werkwijze
Bij het organiseren van evenementen zijn duidelijke afspraken onontbeerlijk. Daarom staat overleg met de klant bij ons op de eerste plaats. Samen met u werken wij graag aan een feilloos resultaat.

Minstens zo belangrijk is een betrouwbare logistiek. Onze vervoersdienst staat dan ook 24 uur per dag voor u klaar. Uw bestelling wordt stipt op tijd op de gewenste locatie afgeleverd.

Verhuurbedrijf Tanja kent de markt van A tot Z. Deze kennis vertaalt zich in een doelgerichte en klantvriendelijke service.

Tanja Verhuur
Havenstraat 14
9471 AM Zuidlaren
050-4092800
www.tanja.nl
verhuur@tanja.nl