MY Facilities

Toonaangevend in audiovisuele presentaties, MY Facilities ondersteunt uw evenement van begin tot eind. Niet alleen de technische ondersteuning, maar wij denken met u mee over oplossingen, aankleding en de sfeer van de bijeenkomst. Naast de techniek kunt u MY Facilities inzetten voor alles wat uw evenement nodig heeft om te slagen.

Business-meeting
Wij faciliteren veel business-events. Onder andere topmeetings, aandeelhoudersvergaderingen en lanceringen van bedrijfsstrategieën. Uw presentaties behandelen wij vertrouwelijk.

Conferenties
Wilt u iets delen met grote groepen mensen? Meerdere ruimtes voorzien van audiovisuele middelen? MY Facilities verzorgt het voor u, in onze magazijnen hebben we materiaal voorradig en in de aankleding van de zaal kunnen we veel betekenen.

Eventregistratie
MY Facilities is in bezit van een eigen video-regieset. Hiermee kunnen we uw event in hoge kwaliteit opnemen en desgewenst een compilatie maken.

Feest
Iedereen heeft wel eens iets te vieren. Een opening, jubileum of gewoon een gezellig feest. MY Facilities kan alle apparatuur leveren. Wilt u er ook toeters en bellen bij? Geen probleem, wij regelen het.

Videopresentatie en -registratie
Hier ligt ons hart. Het is voor ons bij iedere klus weer een uitdaging het beeld creatief en perfect over te brengen. Voor iedere opdracht brengen wij een locatiebezoek, zo komen we nooit voor verrassingen te staan. Samen met u overleggen we de mogelijkheden voor de techniek.

Geluidsversterking
Om uw boodschap over te brengen is het geluid van essentieel belang. De verstaanbaarheid moet perfect zijn en de performance indrukwekkend. Onze geluidstechnici staan voor u klaar. Mocht er toch een microfoontje niet helemaal goed zitten, dan grijpen zij direct in. Wij staan voor kwaliteit.

Licht
Mensen moeten zich prettig voelen. De ambiance van de locatie levert daar een grote bijdrage aan. Met ons schitterende licht maken wij daar iets moois van in het uitlichten van de bijeenkomst.

MY Facilities
Grondzijl 6
9731 DG GRONINGEN
085 0654555
info@myfacilities.nl
www.myfacilities.nl