Louwman Museum

Het Louwman Museum biedt u de mogelijkheid een bijeenkomst te organiseren in een unieke locatie; het mooiste automuseum van de hele wereld!

In juli 2010 opende het Louwman Museum haar deuren en inmiddels is het markante gebouw waarin de collectie van het Louwman Museum is ondergebracht niet meer weg te denken uit haar omgeving. Michael Graves tekende het ontwerp voor het indrukwekkende museumgebouw. De collectie omvat sport-, race- en filmauto’s. De omvangrijke kunstcollectie maakt de collectie interessant voor een breed publiek.

Ruim tweehonderdvijftig antieke en klassieke automobielen geven een overzicht van de ontwikkeling van de auto in al zijn verschijningsvormen, vanaf 1886 tot de 70-er jaren. Daarin is het Louwman Museum uniek in de wereld.

Een vergadering, congres, beurs, receptie, diner of feest: het Louwman Museum biedt vele mogelijkheden.

 

Met in totaal acht verschillende ruimtes, met een capaciteit van 4 tot 1000 personen, bieden wij altijd een geschikte ruimte die het beste past bij hetgeen u voor ogen heeft.

Wij denken graag met u mee over de creatieve invulling van uw bijeenkomst. Een rondgang (met gids) langs de fantastische collectie van het Louwman Museum behoort uiteraard tot de mogelijkheden

Wilt u meer informatie of een bezichtiging, neem dan gerust contact op met ons.

Joan Dubbelaar                                       Odette Bos-Migchels
Event Manager                                        Event Manager
(aanwezig di-do-vr)                                  (aanwezig ma-wo-do)
070-3047375/ 06-30067958                    070-3047379/ 06-23596825
j.dubbelaar@louwmanmuseum.nl           o.bos@louwmanmuseum.nl
www.louwmanmuseum.nl                        www.louwmanmuseum.nl