notuleerservice Groningennotuleerservice Zwolle

Attent Notuleerservice


Een ledenvergadering, zakelijke bijeenkomst of symposium vastleggen in een verslag is tijdrovend. 

Attent Notuleerservice heeft ruime ervaring met notuleren voor bedrijven, maatschappelijke organisaties en de overheid en maakt voor uw organisatie een goed verslag. De deelnemers aan de bijeenkomst kunnen zich volledig concentreren op de bespreking en hebben geen omkijken naar het verslag. 

Attent Notuleerservice
www.attentnotuleerservice.nl
info@attentnotuleerservice.nl
06 – 83 08 53 50
Clusiusweg 1
9751 PN Haren

Attent Notuleerservice is het notuleerbureau van Barbara Snabilié. Vanuit haar achtergrond in projectfuncties bij organisaties en bedrijven brengt zij een brede kennis van processen in organisaties mee. Zij is gespecialiseerd in het maken van verslagen, onpartijdig en gaat discreet om met vertrouwelijke informatie.

Opdrachtgevers zijn adviesorganen, beursgenoteerde bedrijven, brancheorganisaties, gemeenten, provincies, pensioenfondsen, verenigingen van eigenaren, welzijnsorganisaties, woningcorporaties, universiteiten en zorginstellingen.


Attent Notuleerservice maakt verslagen van vergaderingen van besturen, toezichthouders, aandeelhouders, ledenvergaderingen, interviews, hoorzittingen, bewonersbijeenkomsten, congressen en dergelijke. Ook het omzetten van geluidsopnames in een verslag is mogelijk.

Een samenvattend verslag is al mogelijk vanaf € 200 exclusief btw per vergaderuur. Op aanvraag is de notuleerservice ook buiten kantoortijden beschikbaar.

Het werkgebied van Attent Notuleerservice strekt zich uit over de provincies Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel, Gelderland en Utrecht.


Wilt u meer weten?
Neem contact op en stuur een e-mail of bel 06 – 83 08 53 50.