Amsterdamartiesten Amsterdamartiesten Den Haagartiesten UtrechtDen HaagUtrecht

Majazztic


Welkom bij Majazztic

Wij zijn jazztrio Majazztic uit Utrecht. Heeft u een evenement, diner, receptie of opening en wilt u live jazzmuziek, dan speelt onze jazzband met veel plezier. Jazzmuziek maken is onze passie, die we graag met u delen.

Als jazztrio spelen wij: jazz standards, jazz originals en bossa nova’s. Stijlvolle muziek, waarbij ook een goed gesprek nog mogelijk is. Majazztic kan fluisterzacht spelen. Majazztic is een fris en origineel alternatief voor de salon- en pianomuziek.

Majazztic kan in verschillende samenstellingen optreden. Wilt u muziek bij een diner of receptie dan is het mogelijk om in jazzduo-formatie (sax en gitaar) op te treden.

Organiseert u een evenement of wilt u muziek in een grotere ruimte, dan raden wij u een jazztrio bezetting (saxofoon, gitaar, en bas) aan. Bij feestelijke gelegenheden kan Majazztic drums toevoegen. Er mag worden gedanst!

Onze optredens kenmerken zich door professionaliteit, kwaliteit en door de passie in de muziek. Alle muzikanten hebben een conservatoriumopleiding gevolgd.

Majazztic verzorgt optredens in Midden-Nederland (overal tussen Zwolle en ’s Hertogenbosch).

Bij voorkeur speelt Majazztic in kleinere zalen. Onze band kan jazzmuziek spelen bij evenementen tot 150 personen. Optredens zijn mogelijk op vrijwel elke locatie juist door het akoestische karakter van de muziek en de beperkte versterking. Op de locatie hoeft dus geen extra versterker (PA) aanwezig te zijn.


Voor een indruk van het repertoire kunt u hier fragmenten beluisteren.

Majazztic kunt u bovendien vinden op YouTube.

        online optreden boeken

info@majazztic.nl
www.majazztic.nl