Landgoed Zonheuvel

Landgoed Zonheuvel is schitterend gelegen in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug in de Kaapse Bossen van Doorn. Voor zowel zakelijke als privédoeleinden is Landgoed Zonheuvel een unieke ervaring. Bekijk de ongekende congresfaciliteiten en culinaire, ontspannende en sportieve mogelijkheden. Met de  prachtige ligging op de Utrechtse Heuvelrug verblijf je niet alleen in één van Nederlands duurzaamste hotels, maar ook op een uniek landgoed met een rijke historie.

 

 

 

 
  
Landgoed Zonheuvel
Amersfoortseweg 98
3941 EP Doorn                                            Direct offerte aanvragen
0343 – 47 35 00
info@landgoedzonheuvel.nl
www.landgoedzonheuvel.nl

Vergaderzalen
Landgoed Zonheuvel biedt 33 vergaderzalen in haar 4 gebouwen Maarten Maartenshuis, Paviljoen, Koetshuis en Lodge. Elk gebouw heeft zalen met een eigen stijl, uitzicht en faciliteiten.

 

Congreszaal
Uniek op de Utrechtse Heuvelrug is de congreszaal met een totale oppervlakte van 504 m2, te splitsen in 3 aparte zalen. Met een capaciteit voor maximaal 500 personen, heeft Landgoed Zonheuvel een van de grootste zalen in de omgeving. De congreszaal is volledig vernieuwd.

 

Openluchttheater
De meest groene ‘zaal’ op Landgoed Zonheuvel. Een unieke locatie voor een inspirerende film- of theatervoorstelling, product presentatie, workshop of ander evenement. In 1936 ontworpen, in de 2Wereldoorlog bedolven onder het bos, in 2017 hernieuwd en gerestaureerd.

Hotel
Het hotel biedt 110 moderne hotelkamers. Alle hotelkamers hebben uitzicht op het omringende natuurschoon en zijn voorzien van douche, toilet, wekkerradio, kluisje, tv, telefoon en gratis wifi internet.

 

 

 

Restaurant
Het restaurant van Landgoed Zonheuvel is gevestigd in het Paviljoengebouw. Van een ontbijt, lunch, diner voor twee tot en met een ontvangst van vijfhonderd gasten. De chef-kok heeft prachtige menu’s vol culinaire verrassingen voor de gasten in petto.

 

Bar
De bar van Landgoed Zonheuvel is in 2015 geheel in het nieuw gestoken. Modern, gezellig, sfeervol en natuurlijk een keur aan lekkere hapjes en drankjes.

 

Terras
Naast het restaurant is er een mooi terras met uitzicht op de vijver, Kaapse Bossen en het Maarten Maartenshuis. Een ideale locatie voor een heerlijk diner, barbecue of een gezellige borrel. Ook voor een kopje koffie met appeltaart tijdens een wandeling of fietstocht ben je van harte welkom.

Bereikbaarheid
Landgoed Zonheuvel ligt aan de doorgaande weg tussen Maarn en Doorn (N227). Het landgoed ligt op slechts 5 minuten rijden van de A12 en beschikt over 350 gratis parkeerplaatsen. Landgoed Zonheuvel is goed bereikbaar met openbaar vervoer. Tussen Station Driebergen-Zeist en Zonheuvel rijden shuttlebusjes op biogas van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 10.00 uur in de ochtend en tussen 16.00 en 19.00 uur in de middag.