Ernst Sillem Hoeve

Koninklijk verscholen in de bosrijke omgeving van Lage Vuursche ligt conferentiehotel Ernst Sillem Hoeve. Een voormalig koetshuis uit 1880 waar de grandeur uit het verleden gecombineerd wordt met de moderne faciliteiten van nu. Voor uw zakelijke bijeenkomsten, zoals trainingen, conferenties, vergaderingen, seminars en productpresentaties. Maar ook voor feestelijke bedrijfsevenement bent u bij ons van harte welkom.

Vergaderzalen
U kunt kiezen uit 20 karakteristieke vergaderzalen voor een zakelijke bijeenkomsten van 4 tot 175 personen. De zalen zijn ruim en comfortabel ingericht en kijken uit op het omliggende park, zodat u zich optimaal kunt concentreren in een inspirerende omgeving. In de authentieke hoeve zijn 2 stijlzalen gelegen die uitkomen op  bar de Ruif. Een prima locatie voor een zakelijke bijeenkomst van 40 tot 450 personen.

Hotelfaciliteiten
Het hotel heeft 86 ‘niet-roken’ kamers. In het verwarmde binnenzwembad met sauna en fitnessruimte is het heerlijk ontspannen. Bar de Ruif biedt met een knusse openhaardkamer een sfeervolle ambiance en in het 7 hectare park kunt u gebruik maken van vele outdooractiviteiten.

Restaurant de Palfrenier
In ons sfeervolle restaurant met prachtig uitzicht op het park wordt u persoonlijk ontvangen door onze gastvrije obers en kunt u zich laten verwennen met een uitgebreide lunch of culinair diner. Onze meesterkok maakt graag een voorstel voor u op maat.

Bereikbaarheid
Het hotel is gelegen aan de N234 en beschikt over 250 gratis videobewaakte parkeerplaatsen.
Gratis shuttle van Station Den Dolder van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 18.00 uur.

Hotel Ernst Sillem Hoeve
Soesterdijkerweg 10-b
Lage Vuursche
3734 MH  Den Dolder
035 – 666 85 41
info@esh.nl
www.esh.nl
Vergader-arrangement offerte aanvragen
Hotelkamer reserveren