Stadsvilla hotel Mozaic

Het hotel heeft 25 luxe kamers, 2 vergaderruimten en een sfeervolle lounge. Stadsvilla hotel Mozaic biedt ook mogelijkheden voor long stay, vergaderingen en diner. Voor zakelijke bijeenkomsten tot 18 personen is Mozaic een dankbaar decor. Met prettige, lichte ruimtes gecombineerd met comfort en persoonlijke service dragen we graag bij aan een succesvolle meeting.

Kamers
Stadsvilla hotel Mozaic huist in 2 monumentale panden daterend uit 1880. Alle kamers zijn minimaal voorzien van een royale flatscreen-tv, Ipod docking station, comfortabele boxsprings met luxe pocketvering matras, donzen dekbedden en kussens (of synthetisch op verzoek), zachte dikke badlakens en een föhn. De light kamers & grand suites zijn daarnaast standaard voorzien van een comfortabele badjas, badslippers, een kledingkast, een kluisje, een thee setje, DVD-speler en een ruim bureau.

De gunstige ligging ten opzichte van het centrum van Den Haag en het strand van Scheveningen, maakt Mozaic een prima ‘thuis van huis’ voor zowel de zakelijke als de leisure gast. Het verblijf in Stadsvilla Hotel Mozaic is altijd inclusief vrij gebruik van onze espressobar met koekjes, vers fruit en gratis draadloos internet. Geniet van een heerlijk verblijf in een kleinschalige en persoonlijke omgeving!

Zakelijke bijeenkomsten
Stadsvilla hotel Mozaic leent zich uitstekend voor exclusieve vergaderingen of trainingen in combinatie met overnachten. Overdag heeft het gezelschap het rijk veelal voor zich alleen!  Wij bieden een ruim pakket aan financiële en andere voordelen voor onze zakelijke gasten. We staan bekend om onze heerlijke uitgebreide en gevarieerde lunches en persoonlijke aandacht. Privé lunchen of dineren? Ook dat verzorgen we graag! Neemt u gerust contact op met onze front office voor meer informatie, zij mailen u graag een overzicht met alle voordelen.

Mozaic is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en de snelwegen A4, A44, A12 en A13 liggen op korte rijafstand van het hotel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *