Hotel Pincoffs

Een kleinschalig boutique hotel gevestigd in een rijksmonument uit 1879 op de trendy Kop van Zuid in Rotterdam. Onze suites en luxe kamers zijn een perfecte plaats voor wie rust en comfort zoekt. De meeste kamers hebben een werkplek en een heerlijk uitzicht over de oude havens, de bruggen en de Maas.

Suitehotel Pincoffs biedt u charme, ruimte, comfort, persoonlijke aandacht en een prachtig uitzicht op de rivier, bruggen en skyline. Vanuit Pincoffs zijn theater Luxor, Ahoy en het winkelhart eenvoudig te bereiken. De watertaxi ligt voor de deur.

Kamers
De suites en luxe kamers zijn voorzien van speciaal voor ons hotel vervaardigde luxe boxsprings van Auping, modern sanitair en gratis internetvoorzieningen. Alle vertrekken verschillen in sfeer, kleur en meubels. Maar het gevoel van ruimte door hoge plafonds en de lichtinval door de hoge ramen is universeel. De kamers onder het dak hebben prachtige balkenplafonds. Onze suites beschikken over hoge stucplafonds en/of andere historische details.

Vergaderen in stijl
Onze vergaderkamers zijn gevestigd op bijzondere plaatsen in ons hotel. De historische omgeving is inspirerend; het uitzicht vanuit de Stijlkamer verbluffend Rotterdams. Ook helpen wij u kleine congressen of meerdaagse bijeenkomsten te organiseren met een beperkt aantal deelnemers. Wij bieden u een scherpe prijs aan. Indien u dat wenst, kunt u het hotel exclusief afhuren voor uw gezelschap.

Hotel Pincoffs
Stieltjesstraat 34
3071 JX  Rotterdam
010-2974500
info@hotelpincoffs.nl
www.hotelpincoffs.nl/