De Kuip Meetings & Events

Een inspirerende omgeving voor een congres, evenement, beurs, personeelsfeest, vergadering of teambuilding. De Kuip heeft 15 zalen in alle soorten en maten voor 50 tot 2.500 personen. Naast de gewone zalen zijn ook de spelerstunnel, de kleedkamer en het perscentrum beschikbaar voor zakelijke bijeenkomsten, desgewenst in combinatie met een rondleiding door het stadion. In de zomer kan een evenement worden georganiseerd op de heilige grasmat. De Kuip Meetings & Events verzorgt het evenement met catering op maat.

Faciliteiten
• zalen voor 50 – 2.500 personen
• combineren van zalen mogelijk
• technische faciliteiten

Stadion
Stadion De Kuip is de trots van Rotterdam en meer dan alleen de thuishaven van Feyenoord. Het is de plaats waar grote Europese voetbalfinales werden gespeeld en waar popsterren als de Rolling Stones concerten hebben gegeven. De Kuip is bovendien een prachtig staaltje architectuur.

Bereikbaarheid en parkeren
Het stadionterrein biedt ruimte aan zo’n 1.000 gratis parkeerplaatsen. De Kuip is centraal gelegen in de directe nabijheid van de uitvalswegen rond Rotterdam. Bovendien is De Kuip goed bereikbaar met het openbaar vervoer (tram- en bushaltes voor de deur). Kortom snel en makkelijk bereikbaar!

Contact
Indien u vragen heeft of een afspraak wilt maken voor een locatiebezoek, neemt u dan vrijblijvend contact op met de afdeling sales van De Kuip. Wij helpen u graag!

De Kuip Meetings & Events
Van Zandvlietplein 1
3077 AA Rotterdam
010 – 492 9455
www.dekuip.nl
evenementen@dekuip.nl

Aanvraag offerte / informatie