Rederij Stiphout

De 5 passagiersschepen van Rederij Stiphout bevaren dagelijks de vaarwateren rond Maastricht en tonen u de mooiste plekjes van onze streek. Op onze website treft u vele mogelijkheden aan betreffende dag-, middag- en avondprogramma’s voor gezelschappen zoals een lunch-, diner- of moonlight-cruise. Er is een ruime keuze aan diverse tochten. Van een 50 minuten durende rondvaart op de Maas tot een complete dagtocht naar Luik. En van een romantische Saturday Night Dinner Cruise tot een Brunchboottocht of Pannenkoeken Cruise.

Niet alleen voor uw boottocht bent u bij ons aan het juiste adres. Ook voor de overige onderdelen van uw programma in Maastricht en omgeving hebben wij leuke suggesties.Charter

Natuurlijk kunt u meevaren op een van de vele lijndiensten die wij verzorgen, maar wat is mooier dan met uw gezelschap te kunnen beschikken over een ‘eigen’ passagiersschip dat u exclusief ter beschikking staat. U kunt zelf de route, de vertrek- en aankomsttijden bepalen. Kortom wij maken een programma op maat, rekening houdend met uw specifieke wensen en waarbij de doelstelling van uw reis volledig tot zijn recht kan komen.

De charters zijn berekend met Maastricht als plaats van vertrek en aankomst, wij kunnen ook vanuit andere plaatsen vertrekken. Zo beschikken wij over een aanlegsteiger in Maasbracht zodat u ook vanuit Midden Limburg kunt genieten van de Maasplassen zoals bij Wessem, Roermond, Thorn en nog veel meer mooie plaatsen. Rederij Stiphout beschikt over vijf passagiersschepen die overal op de Maas kunnen varen.

Om het u gemakkelijk te maken hebben wij al een aantal programma’s samengesteld waarin die verschillende programma-onderdelen zijn opgenomen. Deze suggesties staan hieronder vermeld en natuurlijk kunt u ook uw eigen programma samenstellen. Wij bieden u een keur aan mogelijkheden variërend van een klein hapje tot een diner-buffet in Admiral’s Class, waaruit u mag opmaken dat ‘geen zee ons te hoog gaat’ om u en uw gasten een fijne dag te bezorgen.

Brunchboottocht
Saturday Night Dinner Cruise
Rondvaart met grottenbezoek
City-Tour met grottenbezoek en proeverij

De Vloot
De vloot van Rederij Stiphout bestaat uit 5 passagiersschepen die allemaal zeer sfeervol en comfortabel zijn ingericht met veel houtwerk, warme stoffering en decoratief koperwerk, zoals u aan boord van echte schepen mag verwachten. Niettemin heeft elk passagiersschip door zijn verschillende inrichting en decoratie een eigen karakter.

Alle schepen beschikken over 1 of 2 bars, dansvloer en desgewenst over een ruimte voor een orkest. De salons zijn flexibel in te richten en geschikt voor vele doeleinden. Aan boord van alle schepen kan onze cateringdienst lunches, diners, diner-buffetten en dergelijke serveren. Uiteraard is van elk schip gedetailleerde informatie beschikbaar.

De Geulvallei en de Scheldevallei zijn aangepast voor gehandicapten en rolstoelgebruikers. Indien de schepen ingezet worden bij lunch-, dinner- en moonlight-cruises dient u er rekening mee te houden dat er minder zitplaatsen beschikbaar zijn vanwege de opstellingen van buffetten, een dansvloer en ruimte voor het orkest.

De Maasvallei is herkenbaar aan zijn koperen accenten en heeft een dubbele salon. De Jekervallei is in 2002 in de vaart genomen en straalt een luxe en comfort uit, die doet denken aan de gracieuze stijl van de stoomboten uit vervlogen tijden anno 1880. Het interieur is uitgevoerd in warme houtsoorten, met prachtige tapijten en glimmend koper en is voorzien van comfortabel en luxueus meubilair. De Belvédèrevallei is een grachtenboot en daardoor uitermate geschikt om door ‘t Bassin te varen.

Rederij Stiphout
Maaspromenade 58
6211 HS Maastricht
Tel +31 (0)43 35 15 300
Fax +31 (0)43 32 17 958
info@stiphout.nl
www.stiphout.nl