MWee Beeld Licht Geluid

U wilt zo goed mogelijk informeren, communiceren en amuseren. MWee Beeld Licht Geluid is gespecialiseerd in het technisch verzorgen van congressen, vergaderingen, persconferenties, toespraken, multiscreen presentaties, beurzen, productpresentaties en events. MWee zoekt altijd naar professionele AV oplossingen van hoge kwaliteit.

Of het nu gaat om een toespraak of een grootschalige presentatie, voor alles heeft MWee een geschikte audiovisuele oplossing, die uw presentatie bijzonder maakt en uw boodschap kracht bijzet. Techniek moet ondersteunend zijn. Als u als klant niet heeft gemerkt dat wij er waren, dan hebben wij ons werk goed gedaan. Het draait tenslotte allemaal om uw presentatie, beurs, congres of evenement.

MWee maakt gebruik van de modernste audiovisuele technieken. Onze verhuurafdeling is de schakel in de voorbereiding en uitvoering van al uw zakelijke bijeenkomsten en evenementen. Wij kiezen uitsluitend voor de nieuwste apparatuur van betrouwbare merken en werken met deskundige technici. Wij zijn er van overtuigd dat het samenspel tussen apparatuur en de technicus bepalend is voor het uiteindelijke resultaat.

MWee Beeld Licht Geluid is uw professionele partner in verhuur van beeld-, licht- en geluidsapparatuur. Naast de apparatuur bieden we ook technische ondersteuning en bedenken we graag creatieve oplossingen voor uw opdracht of evenement.
Door onze jarenlange ervaring zijn wij gewend om systematisch te werken, wat uiteindelijk leidt tot een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding.

MWee Beeld Licht Geluid
Jan van der Heydenstraat 24
2665 JA  Bleiswijk
085-4014765
info@mwee.nl
www.mwee.nl