Amsterdamcongrestechniek Amsterdamcongrestechniek Rotterdamcongrestechniek UtrechtRotterdamUtrecht

Laurens Geerlings Licht en Geluid

Uw partner voor het verzorgen van de techniek op uw evenement. Laurens Geerlings Licht en Geluid verzorgt geluid voor een zaal van 50 personen tot een locatie met 2.000 man. Of u nu een band of een spreker gepland heeft voor uw evenement wij zorgen ervoor dat het geluid in orde is.

Laurens Geerlings Licht en Geluid heeft alle markten in huis; geluid, licht, video, stroomvoorziening, productie en rigging. U heeft geen omkijken naar de techniek tijdens uw bijeenkomst. Wij regelen onder andere techniek voor: concerten, indoor en outdoor evenementen, shows, stands en beurzen, festivals en tours.

Verhuur
Laurens Geerlings Licht en Geluid verzorgt al jarenlang de techniek en verhuur voor theater, bands, concerten en evenementen. Wij verzorgen techniek op een aantal vaste locaties en verzorgen wij licht of geluid op locatie.

Geluid
Voor het verzorgen van geluid in akoestische lastige ruimtes (zoals kerken of grote evenementenlocaties) brengen wij vooraf een bezoek aan de locatie. Wij zullen in overleg met u bekijken wat de beste opties zijn om ervoor te zorgen dat uw gasten perfect geluid hebben.

Laurens Geerlings Licht en Geluid beschikt over apparatuur die op verschillende producties ingezet kan worden. Zo kunnen wij apparatuur leveren voor een spreker, maar ook het opnemen of versterken van een complete band behoort tot de mogelijkheden.

Licht
Om een locatie sfeer vol aan te kleden of het optreden van die band of artiest net even iets extra’s te geven is licht een belangrijke factor. Laurens Geerlings Licht en Geluid is in staat om locaties buiten of binnen zo uit te lichten dat uw gasten ere nog lang over na zullen praten.

Ook in de afdeling licht maken we gebruik van verschillende apparatuur zodat we altijd iets hebben wat ingezet kan worden tijdens uw evenement. Of er nou veel of weinig spanning aanwezig is op de locatie, wij zorgen ervoor dat alles veilig en netjes verloopt en dat u een mooi uitgelicht evenement krijgt.

Wij kunnen voor u complete lichtsets verzorgen met compleet lichtontwerp, maar ook de verhuur van een eenvoudig disco lichtsetje behoort tot de mogelijkheden.

Video
Voor de verzorging van videoprojectie of videoschermen tijdens uw presentatie, heeft Laurens Geerlings Licht en Geluid de juiste apparatuur en mensen om uw presentatie meerwaarde te geven. Of u nu wilt projecteren op een scherm voor 50 personen of buiten een enorm scherm wilt plaatsen op een plein om met honderden mensen naar voetbal te kijken de mogelijkheden zijn ongekend. 

Wij leveren alles gebruiksklaar op en zorgen dat u geen omkijken heeft naar de techniek voor uw presentatie. De gasten op de achterste rijen zullen nooit meer zeggen dat ze het niet hebben gezien.

Pre-programming
Lichtontwerpen voor uitgebreide producties worden vooraf op de computer ingetekend en eventueel met lichttafels grotendeels ingeprogrammeer. Het voordeel hiervan is dat we op locatie geen tijd nodig hebben met het inprogrameren van de lichttafel en dat u vooraf een idee krijgt hoe het licht eruit zal zien. Ook de tekeningen die worden gemaakt met het programma worden direct afgedrukt en kunnen gebruikt worden om de lichtset snel op te bouwen.

Losse verhuur/ Dry-hire
Een groot gedeelte van de apparatuur is te huur voor losse verhuur. Of u nu een speaker of 100 parren nodig heeft, Laurens Geerlings Licht en Geluid kan het voor u regelen. Elke lamp, speaker of ander apparaat wordt bij terugkomst direct gecontroleerd op correcte werking. Hierdoor weet u zeker dat wanneer u iets bij ons huurt u werkende en goede spullen mee krijgt.

Wij stellen wel enkele regels aan de verhuur van apparatuur. Dit om voor u en ons duidelijkheid te krijgen en dat er geen misverstanden kunnen ontstaan. Of u nou particulier of zakelijke klant bent: Laurens Geerlings Licht en Geluid heeft wat u zoekt.

Drive-in Show
Voor het verzorgen van een onvergetelijk personeelsfeest of schoolfeest bent u bij Laurens Geerlings Licht en Geluid aan het goede adres. Wij verzorgen in samenwerking met DJ’s een onvergetelijke avond voor uw gasten, personeel of leerlingen.

Vele tevreden klanten gingen u voor bij het boeken van deze Drive-in Show. Wij bieden u een complete set: licht, geluid, personeel en transport.

Laurens Geerlings Licht en Geluid
De Cleijne Cleij 28
1391 DR Abcoude
0294-712353
info@lg2.eu
www.lg-lichtengeluid.nl