Dominicanenklooster Zwolle

Dominicanenklooster en -kerk. Een huis, liggend tegen het oude stadscentrum van Zwolle, met een rijke traditie van verkondigen, wonen, bidden, vieren en studeren. Tot op de dag van vandaag een bewoond huis én een vrijplaats voor moderne mensen om te studeren, te bezinnen en te vieren.

Een plek van stilte temidden van een grote stad. Een plek om in alle rust en in een specifieke sfeer te vergaderen of een cursus te geven. Rust en ruimte zijn de kenmerken voor de sfeer in het Dominicanenklooster. De ruimtes hebben elk een eigen uitstraling en bieden plaats aan groepen van verschillende grootte. Gelegen op loopafstand van het station en goed bereikbaar met openbaar vervoer. Kom snel binnen voor een rondleiding.

 

Alle vergaderzalen in het klooster zijn voorzien van Airco. In alle ruimten heeft u de beschikking over een watercooler (gratis). Tegen vergoeding kunt u gebruik maken van diverse apparatuur.

Tevens kan er gezorgd worden voor een lunch of buffet.

Overzicht zalen
  
Forum                                                                               Altum                                              Retraitezaal

 
Refter                                                                      Kleine Refter

 
Kapittelzaal                                                     Studium

 

Aula                                                       Auditorium

 

 Kamer 4                                                                    Kamer 2

Voor meer informatie over de zalen, arrangementen en prijzen kunt u contact opnemen met het team zalenverhuur, telefonisch via 038 – 425 44 08 (‘s ochtends) of per e-mail.

Dominicanenklooster Zwolle
Assendorperstraat 29
8012 DE Zwolle
038 – 425 44 00
zalenverhuur@kloosterzwolle.nl
www.kloosterzwolle.nl/zalenverhuur