Escher in Het Paleis

De koninklijke vertrekken van Escher in Het Paleis (zoals de Balzaal) worden buiten openingstijden verhuurd als exclusieve locatie voor het organiseren van een bedrijfsevenement, vergadering, receptie, diner et cetera. Inspirerende ruimtes als de Zilverkamer en het Escher Atelier worden tijdens en buiten openingstijden verhuurd als exclusieve locaties voor een vergadering, workshop, brainstorm, lunch en dergelijke.

Eten in de keuken is alleen voor het personeel? Niet bij Escher in Het Paleis! Werd de keuken in souterrain vroeger inderdaad uitsluitend gebruikt door de koks en de bediening van Koningin-Moeder Emma, tegenwoordig kunt u hier een ontspannen culinaire avond beleven met een heerlijk walking dinner of diner buffet in ons MC Café.

De Nederlandse kunstenaar Maurits Cornelis Escher (1898 – 1972) is een van de bekendste grafische kunstenaars ter wereld. Hij wist als geen ander veranderingsprocessen uit te beelden. Eschers beroemde Metamorfoses vormen een ware inspiratiebron en kunnen vraagstukken op verrassende wijze visualiseren. Tot op de dag van vandaag fascineert hij door zijn optische illusies en zijn spel met perspectief, ruimte en werkelijkheid. De hoogtepunten uit zijn oeuvre zijn te zien in Escher in Het Paleis.

Ontvang uw gasten op vorstelijke wijze. Op basis van uw wensen stellen wij met plezier een passend aanbod samen.

Escher in Het Paleis
Lange Voorhout 74
2514 EH Den Haag
070 42 777 30
reservering@escherinhetpaleis.nl
www.escherinhetpaleis.nl