B&R Productions

Al 15 jaar actief in de evenementenbranche en bekend als een innovatief technisch productiebureau. B&R Productions verzorgt licht, geluid, beeld & multimedia apparatuur, podiaverhuur en ontzorgt u van A tot Z met het full-service concept, wij regisseren samen met u het evenement van A tot Z. Door onze ruime ervaring kunnen wij u voorzien van gedegen kennis en advies.

Presentaties
Bij een presentatie is het belangrijk dat uw verhaal duidelijk overkomt en u zichtbaar bent voor de gasten. De audiovisuele middelen moeten bijdragen aan de presentatie, maar moeten niet de aandacht opeisen. Het is daarom belangrijk om passende audiovisuele techniek te gebruiken. B&R Productions heeft veel ervaring op gebied van de technische uitvoering van presentaties.

Het maakt niet uit hoeveel gasten u heeft, B&R Productions zorgt ervoor dat uw spreker voor iedereen verstaanbaar en zichtbaar is. De verstaanbaarheid van de spreker wordt mogelijk gemaakt door onze geluidsapparatuur, zoals microfoons, headsets, luidspreker, digitale mengtafels en dergelijke. Iedereen in de zaal zal de spreker optimaal kunnen verstaan. De spreker moet niet alleen op het podium goed uitgelicht zijn, maar moet ook achter in de zaal zichtbaar zijn.

Vergaderingen
B&R Productions beschikt over de juiste middelen om tijdens een vergadering iedereen op het juiste moment verstaanbaar te maken voor de overige leden van de vergadering. Daarnaast kan B&R Productions ook opnamen verzorgen van een vergadering, die vervolgens in het gewenste formaat aangeleverd kunnen worden.

Als herkenbare persoonlijke partner in de entertainment en productie industrie zijn wij aan te spreken op onze kernwaarden:
* Innovatief * Integer * Teamspeler * Verantwoordelijk * Flexibel * Ondernemend. We doen dit alles met plezier en passie!
U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen via ons contactformulier of bellen.

B&R Productions
Meerndijk 72A
3454HT De Meern
030 6661101
06 54205401
info@br-productions.nl
Br-productions.nl