Erasmus Expo- en Congrescentrum

Op de bruisende campus van Erasmus Universiteit Rotterdam staat een multifunctioneel gebouw voor al uw congressen, workshops of cursussen: het Erasmus Expo- en Congrescentrum.

Sinds 1994 onderscheidt het Erasmus Expo- en Congrescentrum zich door een zakelijke uitstraling te combineren met een uniek aanbod van zalen. Het congrescentrum beschikt over plenaire zalen voor 60 tot ruim 900 personen en een aantal kleinere zalen voor 12 tot 40 personen voor bijvoorbeeld workshops of cursussen.

Op bovenstaande foto ziet u onze gewilde Forumzaal, geschikt voor circa 100 tot maximaal 220 gasten en voorzien van een eigen registratiebalie, garderobe en restaurant!

Op de begane grond van het congrescentrum vindt u een examenlocatie die geschikt is voor het afnemen van examens vanaf circa 100 tot ruim 1.000 personen!

Het Erasmus Expo- en Congrescentrum is uitgerust met een breed aanbod van faciliteiten, waarbij u wordt geadviseerd door onze coördinatoren.

Het Erasmus Expo- en Congrescentrum is uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer of met de auto via nabijgelegen autosnelwegen.

Bent u nieuwsgierig geworden? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Erasmus Expo- en Congrescentrum
Conference & Event Services
010-4081081
ces@eur.nl
www.eur.nl/campus/verhuur

Op onze site vindt u tevens informatie over onze andere verhuurlocaties op de campus.